Om workshoppen

Workshoppens primære formål er at få de unge i tale og skabe refleksion igennem det kreative reflektionsrum som vi mener rap og  kan være. Derudover er der både danskfaglige, samfundsfaglige og selvtillidsopbyggende elementer i workshoppen.
Workshoppen er bygget op af:
– 1. halvdel hvor vores storytellers med flygtningebaggrund fortæller egne oplevelser og historier, og går i dialog med de unge.
– 2. halvdel hvor der bliver faciliteret en rapworkshop af en af vores rapcoaches, hvor eleverne får lov at skrive rap og poesi omkring tematikkerne præsenteret i 1. halvdel.
Udover at I nok skal få street-credit af eleverne for at vælge denne workshop, så kan vi også sikre end faglighed og ekspertise, som bl.a. blev fremhævet af Europa Kommissionen som et godt eksempel på, hvordan kultursektoren kan bidrage til en bedre integration af flygtninge (https://ec.europa.eu/migrant-integration/intpract/rapistan—rap-music-and-poetry-against-discrimination-and-for-integration )

Praktisk info

Målgruppe: fra 8. klassetrin til gymnasieniveau

Varighed: 4-lektioners workshop afholdt af os (derudover workshopmateriale til en efterfølgende workshop afholdt af læreren efterfølgende)

Pris: 5.500 kr. eksklusiv transport

Få mere information kontakt Rapolitics på mail:

rapistan@rapolitics.org