Frivillig i Rapolitics

Er du interesseret i hiphop, politisk kunst og aktivisme?
Vil du gerne prøve kræfter med organisering og afvikling af events og blive del af en kreativ organisation i udvikling og med højt til loftet?

Så kom og vær med!

Rapolitics har altid været båret af en stærk frivillighedskultur. I helt gamle dage med en arbejdende frivillig bestyrelse, inden vi skabte et sekretariat i 2016, og siden med en frivilligkultur der har været en del af alle aspekter af projekter – fra udvikling til afvikling.

I sommeren 2018 blev den nuværende frivilliggruppe etableret bestående af passionerede unge, der er iderige, har skaberkraft, gåpåmod og ønsker at bruge Rapolitics, som en legeplads og en platform, hvorfra de kan afprøve sig selv samt skabe og udfolde kreative projekter.

Projekter

Frivilliggruppen har indtil videre afviklet følgende events:

Talk Town // Roskilde Festival // Pride // Silvana Imam filmvisning og Talk i samarbejde med CPH DOX // Filmkaravanen – showcase koncerter og talk // Storytelling events // Jubilæumsfest // Ungdommens Folkemøde // Aktivistisk aktion på Dronningen Louises’ bro

And WHO KNOWS WHAT WILL COME!

Mødekultur og kontakt

Frivilliggruppen mødes fast den sidste onsdag i hver måned fra 17-19.00
Det foregår i Rapolitics lokaler Emblasgade 175.

Hvis du er interesseret, så skriv en mail til Frivillig@rapolitics.org, hvor du fortæller lidt om dig selv, hvorfor du gerne vil være med og hvad du håber at få ud af det.

Vi er mange forskellige slags mennesker, forskellige aldre og alle kan være med!